Victron Energy

Τα προϊόντα για αυτόνομα συστήματα ενέργειας της ολλανδικής VICTRON ENERGY χαρακτηρίζονται από την υψηλότερη δυνατή αξιοπιστία σε δύσκολες εφαρμογές.

Η VICTRON ENERGY διαθέτει τα κατάλληλα προϊόντα ακόμη και για κρίσιμες εφαρμογές στο χώρο των πυροσβεστικών και ασθενοφόρων οχημάτων όπου η αξιοπιστία του αυτόνομου συστήματος ενέργειας είναι κρίσιμης σημασίας, αφού η σωστή λειτουργία μπορεί αποτελεί ζήτημα ζωής και θανάτου.

Η αξιοπιστία των προϊόντων VICTRON έχει δοκιμαστεί με επιτυχία εδώ και δεκαετίες σε εφαρμογές ασθενοφόρου, πυροσβεστικής, αστυνομίας, σκαφών λιμενικού, αυτοκινούμενων τροχόσπιτων και τρέιλερ και αλλού.

  • Μετατροπείς και Φορτιστές
  • Συσσωρευτές, Ρυθμιστές και Συστήματα Απομακρυσμένου Ελέγχου

Τα προϊόντα VICTRON ENERGY χρησιμοποιούνται σε αυτόνομα συστήματα με φωτοβολταικα ή χωρίς, στη μόνιμη ή εξοχική κατοικία, σε σκάφη ή οχήματα κάθε είδους, σε επαγγελματικούς ή βιομηχανικούς χώρους, σε μεσαία ή μεγάλα συστήματα αδιάλειπτης παροχής ενέργειας (UPS) κ.λπ.

Ως εξειδικευμένη εταιρεία στα αυτόνομα συστήματα ενέργειας, η VICTRON ENERGY έχει σχεδιάσει προϊόντα που χαρακτηρίζονται από τους ειδικούς του χώρου ως κορυφαία σε όλους τους τομείς. Η ποικιλία εξειδικευμένων προϊόντων για αυτόνομα συστήματα είναι πολύ μεγάλη, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τη δυνατότητα μεταξύ τους δικτύωσης για καλύτερο προγραμματισμό και έλεγχο, ακόμη και από απόσταση.

Victron Multiplus ECO / Phoenix / Quattro Inverters

Inverters Victron Phoenix / Multiplus / Quattro

Οι INVERTERS της VICTRON ENERGY είναι πλήρως παραμετροποιήσιμοι χωρίς περιορισμούς (διασύνδεση με Υπολογιστή, εξωτερικής μονάδας απομακρυσμένου ελέγχου, διακόπτες dip switches). Τα μοντέλα MULTIPLUS και QUATTRO μάλιστα, εκτός από τη δυνατότητα UPS και Φορτιστή Συσσωρευτών τεσσάρων σταδίων, έχουν επιπλέον την μοναδική λειτουργία PowerAssist με την οποία μπορούν να ενισχύσουν την έξοδο μιας ηλεκτρογεννήτριας, αν η παρεχόμενη από αυτή ισχύς δεν επαρκεί για τα φορτία, απαλλάσσοντας από την ανάγκη για πανάκριβες μεγάλες ηλεκτρογεννήτριες με υψηλή κατανάλωση καυσίμου. Από την αντίθετη μεριά, με τη λειτουργία PowerControl μπορούμε να αποφασίσουμε με πόσο ρεύμα θα φορτίζονται οι συσσωρευτές από την γεννήτρια ή τη ΔΕΗ, ώστε να μπορούν ταυτόχρονα να υποστηρίζονται και τα φορτία και η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Μόνο η VICTRON διαθέτει τις πατενταρισμένες τεχνολογίες ΗYBRID HF, (για υψηλότερο βαθμό απόδοσης και υποστήριξη φορτίων με υψηλές απαιτήσεις σε ρεύμα εκκίνησης) και SINUSMAX. Φορτία όπως ψυγεία, μηχανήματα κ.λπ. δεν είναι πρόβλημα για τους INVERTERS PHOENIX, MULTIPLUS & QUATTRO. Οι INVERTERS VICTRON έχουν τη δυνατότητα να συνδυαστούν με έως και έξι άλλους inverters για μεγαλύτερη ισχύ ή τριφασικό ρεύμα, ενώ είναι και πλήρως παραμετροποιήσιμοι.

controller victron bluesolar mppt

Victron Bluesolar Charge Controllers

Η VICTRON ENERGY διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από ρυθμιστές φόρτισης για κάθε χρήση, στο σκάφος, στο αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα κ.ο.κ. Τύπου MPPT ή PWM, με αυτόματη αναγνώριση τάσης από 12V έως 48V ανάλογα με το μοντέλο και ρεύμα από 5Α έως 85Α.

Αν απαιτείται η απόλυτη αξιοπιστία, οι ρυθμιστές φόρτισης BLUESOLAR της VICTRON ENERGY είναι η απάντηση.

Ειδικά τα μοντέλα MPPT, εκτός από το μεγαλύτερο βαθμό απόδοσης παρέχουν και απόλυτη ευελιξία αφού δέχονται περισσότερα φωτοβολταϊκά πάνελ σε οποιονδήποτε συνδυασμό τάσης και ισχύος (εν σειρά και παράλληλα έως και 150V), ενώ ταυτόχρονα επιτρέπουν πλήρη παραμετροποίηση και απομακρυσμένο έλεγχο.

Σε συνδυασμό με άλλες συσκευές της VICTRON ENERGY μπορούν να διασυνδεθούν εύκολα σε δίκτυο για κεντρική εποπτεία και συνολικό έλεγχο όλου του συστήματος.

victron gel / agm batteries

Victron Batteries & Chargers

Η VICTRON ENERGY διαθέτει μια πλήρη γκάμα από μπαταρίες κάθε μεγέθους και τύπου: AGM / GEL 6-12V, OPzS / OPzV 2V, FRONT-TERMINAL, με χωρητικότητες από 8-220AH στα 12V και έως 4560AH στα μοντέλα OPzS και OPzV.

Εξίσου μεγάλη είναι και ποικιλία των φορτιστών για τις μπαταρίες: Από τους οικονομικότερους αλλά εξαιρετικά αξιόπιστους φορτιστές BLUE POWER, έως τους πανίσχυρους και με πλήθος παραμέτρων και δυνατοτήτων δικτύωσης CENTAUR και SKYLLA, υπάρχει και κάποιος φορτιστής για κάθε πιθανή εφαρμογή.

Κατεβάστε στον υπολογιστή σας τα σχετικά τεχνικά φυλλάδια της VICTRON ENERGY και τον πιο πρόσφατο τιμοκατάλογο (παρακάτω στην ενότητα ΛΗΨΕΙΣ) και επικοινωνήστε μαζί μας για τη δική σας τιμή μετά την έκπτωση.

victron modules panels accessories

Victron Modules and Accessories

Όργανα ελέγχου, μετρήσεων, παραμετροποίησης, οθόνες παρακολούθησης, καλώδια και σύνδεσμοι, φωτοβολταϊκά πάνελ:

Κατεβάστε στον υπολογιστή σας τον Τιμοκατάλογο VICTRON ENERGY για να δείτε όλα τα προϊόντα που εισάγουμε απ΄ ευθείας από την VICTRON ENERGY και διαθέτουμε στην ελληνική αγορά.

Επίσημος Εξουσιοδοτημένος Διανομέας VICTRON ENERGY

Ως επίσημος εξουσιοδοτημένος διανομέας χονδρικής VICTRON ENERGY για την Ελλάδα, εισάγουμε και διατηρούμε όλο το χρόνο σε στοκ ή με μικρό χρόνο παράδοσης στις αποθήκες μας στον Αγ. Δημήτριο και στη Μαγούλα Αττικής όλα τα προϊόντα VICTRON ENERGY.