Μπαταριες Ultracell

Ultracell Batteries

Ως Επίσημος Εισαγωγέας Μπαταριας ULTRACELL στην Ελλάδα με κωδικούς UC-AGM, UCG-GEL και UzV-OpzV, μπορούμε να εγγυηθούμε την καλύτερη τιμή και υποστήριξη των συσσωρευτών. Η Ultracell αποτελεί έναν παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά συσσωρευτών μολύβδου, αφού εξάγει τη μπαταρία Ultracell σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Από την μεγάλη γκάμα συσσωρευτών της Ultracell, εισάγουμε απ’ ευθείας από την Ultracell Αγγλίας με έδρα στο Liverpool τις καλύτερες μπαταριες της, βαθιάς εκφόρτισης UC-AGM, UCG-GEL και τα δίβολτα στοιχεία UzV-GEL 2V που παρέχουν ως και 6.000 κύκλους ζωής σε καθημερινή εκφόρτιση βάθους 30%.

Η εταιρεία Ultracell ιδρύθηκε το 1999 και η έδρα της βρίσκεται στο Liverpool της Μεγάλης Βρετανίας και κατασκευάζει μπαταρίες για κάθε χρήση. Τώρα και νέα μοντέλα για ηλεκτρικά οχήματα (μπαταρίες για ηλεκτρικά ποδήλατα και άλλα οχήματα).

Ως αντιπρόσωπος ULTRACELL εισάγουμε απ΄ ευθείας από την ULTRACELL Αγγλίας τους συσσωρευτές βαθιάς εκφόρτισης και τους διαθέτουμε κατ’ ευθείαν σε επαγγελματίες και ιδιώτες σε όλη την Ελλάδα.

Ultracell UCG | Gel Series

Οι μπαταρίες ULTRACELL της σειράς UCG καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα βιομηχανικών και επαγγελματικών εφαρμογών και αποτελούν φυσικά ιδανική πρόταση και για μικρότερα οικιακά συστήματα. Λόγω της ιδιαίτερα ανταγωνιστικής τιμής τους, αποτελούν κατάλληλη λύση για υψηλής ποιότητας συστήματα που δεν θυσιάζουν την αξιοπιστία τους λόγω χαμηλότερου κόστους.

Σας προτείνουμε μπαταριες ULTRACELL της σειράς UCG (με GEL) για αυτόνομα συστήματα ενέργειας όπως μεσαία ή μεγάλα συστήματα αδιάλειπτης παροχής ενέργειας (UPS) ή αυτόνομα συστήματα με φωτοβολταϊκά, που απαιτούν αξιοπιστία και ταυτόχρονα το σημαντικό και σπάνιο πλεονέκτημα της άριστης σχέσης τιμής προς απόδοση.

  • Μπαταριες ULTRACELL UCG με χωρητικότητες από 12 έως 275 ΑΗ.
  • Άριστη σχέση τιμής προς απόδοση.
  • Αξιοπιστία και διάρκεια ζωής που αξίζει περισσότερο απ΄ όσο κοστίζει.

Με πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής, έως 15 χρόνια σε ελαφρά καθημερινή χρήση (floating service) ή 2.400 κύκλους χρήσης με καθημερινές εκφορτίσεις 30%. Ακόμα και με βαθύτερες εκφορτίσεις της τάξεως του 50%, οι κύκλοι χρήσης φτάνουν έως και τους 1.200 (σειρά UCG με GEL). Στα μοντέλα 2V της σειράς OPzS & OPzV μάλιστα είναι ακόμη περισσότεροι.

Μπαταριες Ultracell

Ultracell OPzS & OPzV 2V

Τα στοιχεία 2V τύπου OPzS (ανοικτού τύπου) και OPzV (κλειστού τύπου GEL) έχουν εφαρμογή όπου έχει προτεραιότητα η αξιοπιστία και η μεγάλη διάρκεια ζωής κάτω από βαθιές εκφορτίσεις σε απαιτητικές εφαρμογές.

Με εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής, έως 18-20 χρόνια σε ελαφρά καθημερινή χρήση (floating service) ή 6.000 κύκλους χρήσης με καθημερινές εκφορτίσεις 30%. Ακόμα και με βαθύτερες εκφορτίσεις της τάξεως του 50%, οι κύκλοι χρήσης φτάνουν τους έως και τους 3.500 (σειρά OPzV).

Επίσημος Εξουσιοδοτημένος Διανομέας ULTRACELL

Ως επίσημος εξουσιοδοτημένος διανομέας χονδρικής ULTRACELL για την Ελλάδα, διατηρούμε όλο το χρόνο σε στοκ ή με μικρό χρόνο παράδοσης στις αποθήκες μας στον Αγ. Δημήτριο και στη Μαγούλα Αττικής όλα τα μοντέλα βαθιάς εκφόρτισης της ULTRACELL.

Λήψεις

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε όλα τα Τεχνικά Φυλλάδια των συσσωρευτών ULTRACELL: