Αντιπρόσωπος ή Επίσημος Εισαγωγέας Ultracell, Victron, Sharp, Westech, Enersys, EPsolar

Διασύνδεση συσσωρευτών

Σύνδεση σε σειρά έχουμε όταν διασυνδέουμε εναλλάξ το θετικό πόλο κάθε συσσωρευτή με τον αρνητικό πόλο του επόμενου συσσωρευτή. Η έξοδος της συστοιχίας των συσσωρευτών θα είναι η παρακάτω:

Θετική έξοδος: Ο θετικός πόλος του συσσωρευτή που βρίσκεται στην άκρη της συστοιχίας και που δεν έχει διασύνδεση με άλλο συσσωρευτή. Αρνητική έξοδος: Ο αρνητικός πόλος του συσσωρευτή που βρίσκεται στην άλλη άκρη της συστοιχίας και που δεν έχει διασύνδεση με άλλο συσσωρευτή.

Sharp Solar Official Distributor Greece.

Sharp Solar Authorized Distributor

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με την ιαπωνική Sharp Solar για την εισαγωγή και διανομή στην ελληνική αγορά των εξαιρετικής ποιότητας και υψηλών επιδόσεων φωτοβολταϊκών πλαισίων Sharp. Πρόκειται για φωτοβολταϊκά πλαίσια ανώτερης κατηγορίας, ακόμη και σε σύγκριση με άλλα επώνυμα και δημοφιλή φωτοβολταϊκά. Αν ανήκετε στους απαιτητικούς επαγγελματίες της αγοράς που επιζητούν ασύγκριτη αξιοπιστία που δεν κοστίζει ακριβά, τότε πρέπει να γνωρίσετε τα φωτοβολταικα πλαίσια Sharp, όπως χιλιάδες επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο.

Victron Energy Off-Grid Power

Victron Energy Authorized Distributor

Η ALEXIADI | Energy Systems είναι επίσημος συνεργάτης και διανομέας στην ελληνική αγορά των υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας προϊόντων για αυτόνομα συστήματα ενέργειας Victron Energy. Τα προϊόντα της Victron Energy περιλαμβάνουν inverters, battery chargers, converters, transfer switches, battery monitors κ.ά.